Sunwing Alcudia Beach på Mallorca
Sunwing Alcudia Beach, Mallorca
Active Selection

Hoteller til en aktiv ferie

Vil du gerne på aktiv ferie og kombinere afslapning ved poolen med svedige træningstimer? Så er vores Active Selection-hoteller det perfekte valg for dig. Her bor du på et hotel, der giver dig de bedste forudsætninger for at træne. Hotellerne ligger i omgivelser, der er ideelle til en løbetur eller en gåtur. Her er der store, veludstyrede motionsrum, og der arrangeres forskellige aktiviteter flere gange om dagen. Mange af hotellerne har desuden pools, der er gode til at svømme i.

Altid på disse hoteller:

  • Stort motionsrum
  • Omgivelser, der passer til løb, vandring og powerwalk
  • Mulighed for svømmetræning
  • Holdtræning mindst 2 gange dagligt, 5 dage om ugen

Hoteller, vi anbefaler til en aktiv ferie

Aeolian Village

Aeolian Village

Skala Eressos, Lesbos, Grækenland
I rolige omgivelser tæt på stranden, finder du dette hyggelige familievenlige hotel. Hotellet har et bredt udbud af træningsmuligheder og er oplagt, hvis du vil cykle, dyrke yoga, spille tennis eller padel på ferien. Hotellet tilbyder desuden aflåst cykelgarage, cykeludlejning og tennisudstyr.

Jardin Tecina

Jardin Tecina

La Gomera, Spanien
Bo på La Gomeras bedste hotel, der er bygget i klassisk, kanarisk stil. Hotellet ligger højt over havet og har en mageløs udsigt over Atlanterhavet. Hotellet er det perfekte valg, når du ønsker en aktiv ferie med yoga, holdtræning, cykeludlejning, padel-, tennis- og volleyballbaner.

Nana Golden Beach

Nana Golden Beach

Kreta, Grækenland
Stort og luksuriøst All Inclusive-hotel lige ved stranden uden for Hersonissos på Kreta. Her er alt, hvad du får brug for på en aktiv ferie: Yogaklasser, holdtræning, cykeludlejning, cykelgarage, basketbane, fodboldbane, volleyball, tennis, padel, vandsport og meget mere.

Sentido Galosol

Sentido Galosol

Canico, Madeira
På en af de mest spektakulære beliggenheder på Madeira finder du Sentido Galosol. Hoteller er for dig, der gerne vil have pulsen op på ferien, og her tilbydes bl.a. holdtræning, squashbane, yoga, cykeludlejning, vandgymnastik og meget mere. Derudover er Madeira kendt for sine mange smukke vandreruter.

Vi anbefaler også

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller