Spil padel i ferien
Sport Padel

Padel på ferien

Padelrejser

Spil padel på ferien

Er du også blevet bidt af at spille padel? Spies tilbyder flere hoteller, hvor du kan spille padel i ferien. Rejs f.eks. til en af de smukke kanariske øer Tenerife eller La Gomera, som begge byder på gode hoteller med fine padelbaner. Tyrkiet og Kroatien er to andre dejlige rejsemål, hvor du kan få finpudset formen med padel i ferien. I samarbejde med vores svenske søsterselskab Ving tilbyder vi desuden to arrangerede padelrejser for både nybegyndere og øvede spillere.

Er I en gruppe, der skal afsted, og gerne vil spille padel? Læs mere om tennis- og padelrejser for grupper

Hvis du bestiller en padelrejse med fly og hotel, er du altid dækket af pakkerejseloven. Så hvad venter du på? Bestil din rejse til varmen nu, og glæd dig til at spille padel under lunere himmelstrøg.

Hoteller med padelbaner

Sunprime

Sunprime Ocean View

Playa de las Américas, Tenerife

På vores eget voksenhotel med padelbane, motionsrum, holdtræning og spaafdeling finder du alle forudsætninger for effektiv træning og skøn genopladning.

Family Garden

Green Garden

Alanya, Tyrkiet

Green Garden er et børnevenligt hotel med aktiviteter for hele familien. Hotellet har blandt andet to padelbaner, og efter træningen kan du slappe af i hotellets spaafdeling.

Nana Golden Beach

Kreta, Grækenland

Det her er hotellet for dig, der gerne vil nyde smukke Kreta kombineret med en aktiv ferie. Hotel tilbyder flere padelbaner og du kan leje padeludstyr, så du ikke behøver at tage dit eget med hjemmefra.

Padel på Jardin Tecina

Jardin Tecina

La Gomera, De Kanariske Øer

På en tange højt over havet, finder du La Gomeras bedste hotel. Hotellet er oplagt, hvis du også ønsker at være aktiv på ferien, og tilbyder flere padelbaner. Du kan leje baner og udstyr mod betaling.

Alle hoteller med padelbaner

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller