Qatar Grand Prix med Spies

Oplev F1 Live

Qatar Grand Prix

Rejser til Qatar Grand Prix 2024

Lusail International Circuit ligger i udkanten af byen Lusail, cirka 30 km nord for Doha.

Banen, som er en relativt ny bane indenfor racerløb, åbnede i 2004 og var dengang først og fremmest tænkt som en motorcykelbane. Men i 2021 kom Qatar ind i F1-kalenderen, og da banen egnede sig godt til formel 1, blev der i 2023 tegnet kontrakt for 10 år, hvilket gør at F1-cirkusset kommer til at fortsætte her en rum tid fremover.

Den 5,4 kilometer lange bane er en hurtig og teknisk avanceret bane med flere krævende og fartvenlige sving. Takket være en hovedlangside på lidt over en kilometer er der mange muligheder for spændende og hurtige overhalinger inden sving 1. Samtidig skal kørerne være forberedte på, at grebsforholdene kan variere, da sand fra ørkenen, som omgiver banen, kan blæse ind og ændre vejbanens greb.

Lusail International Circuit er en af de største attraktioner i Qatar og en af de bedste racerbaner i Mellemøsten. I de to tidligere F1-løb her har Lewis Hamilton og Max Verstappen stået som vindere, og hvem der vinder i de kommende år, kan kun fremtiden vise. Men én ting er sikkert: Vi vil opleve mange fartfyldte sejre her de kommende år.

Qatar Grand Prix med Spies

Qatar Grand Prix

Bestil en rejse til Qatar Grand Prix og oplev Formel-1 live!

Banen ved Qatar Grand Prix

Billetkategorier

I grundprisen indgår de såkaldte 'General Admission'-billetter. Disse ståpladsbilletter giver dig mulighed for at se løbet fra flere tribuner langs banen. Hovedområdet for ståpladserne ligger i slutningen af banens første sving.

Mod betaling af et tillæg kan du bestille følgende billetter på T16, North eller Main Grandstand:

T16:
Med udsigt over banens sidste sving, Turn 16, byder T16 på en livlig stemning og et godt overblik over det, der foregår på banen. Tribunen har nummererede siddepladser og skærme.

North:
Med perfekt placering langs den vigtige lige strækning inden sving 1 har du herfra god udsigt over første og hele vejen til sving 2. Tribunen har nummererede siddepladser, og takket være store skærme kan du følge med i alt, hvad der foregår på banen.

Main:
Main er manges yndlingstribune, og det kan man godt forstå! Herfra kan du se hovedlangsiden med starten, pitområdet, de forskellige teams garager og sving 1. Tribunen har nummererede siddepladser.

Mere information om rejsen

Vores service på rejsemålet

Du rejser på egen hånd. Men der findes repræsentanter for Sportsbreaks på rejsemålet, som du kan kontakte, hvis det bliver nødvendigt. Telefonnummeret findes i dine rejsedokumenter.

Transfer til rejsemålet

Flyet lander i Doha. Transfer fra lufthavnen til hotellerne i Doha tager 15-60 minutter alt efter trafikken.

Transport til Formel 1-banen
I din Formel 1-pakke indgår en weekendbillet. Det betyder, at du har adgang til træningsløbet fredag, til lørdagens kvalifikation og til hovedløbet om søndagen. Desuden indgår transport med bus mellem dit hotel og Formel 1-banen lørdag og søndag samt rejselederservice (engelsktalende).
Hvis du vil besøge banen om fredagen, skal du selv stå for transporten.

Rejsetiden mellem hotellet og Formel 1-banen er cirka 50 minutter, afhængig af trafikken.

Hotel

Element by Westin West Bay Doha

Element by Westin West Bay Doha er et førsteklasseshotel beliggende i kort køreafstand fra Downtown Doha, lufthavnen og Qatar Sports Club Stadium. Hotellet har en restaurant og tilbyder gratis wi-fi og parkering.

Element by Westin West Bay Doha tilbyder moderne og stilrene værelser i lyse farver. Alle værelser har aircondition, tv, safetyboks, kaffemaskine, elkedel, mikroovn og køleskab samt et badeværelse med toilet, badekar og hårtørrer. Værelserne er indrettet med enten enkeltsenge, grandlit-dobbeltseng eller queensize-senge. Bestemte senge kan ikke garanteres.

• Antal bygninger: 1
• Antal etager: 33
• Antal værelser: 180
• Elevator: Ja
• Reception: Ja

• Hovedcentrum: 3 km Downtown Doha
• Lufthavn: 20 km Doha
• Metro: 2,5 km West Bay Metro Station

Delta Hotels by Marriott City Centre Doha

Delta Hotels by Mariott City Centre Doha er et stort og moderne hotel med gode faciliteter til en komfortabel ferie. Hotellet ligger cirka 3 km fra Downtown Doha og en kort køretur fra Qatar Sports Club Stadium. Vil du tage metroen til Downtown Doha, ligger DECC Metro Station godt 1,5 km fra hotellet. Hotellet har en restaurant, en udendørspool og et motionsrum og tilbyder gratis wi-fi og parkering.

Delta Hotels by Mariott City Centre Doha tilbyder varmt indrettede og lyse værelser. Alle værelser har aircondition, tv, safetyboks, kaffemaskine og elkedel samt et badeværelse med toilet, badekar eller bruser samt hårtørrer. Værelserne er indrettet med enten enkeltsenge, grandlit-dobbeltseng eller queensize-senge. Bestemte senge kan ikke garanteres.

• Antal bygninger: 1
• Antal etager: 32
• Antal værelser: 320
• Elevator: Ja
• Reception: Ja

• Hovedcentrum: 3 km Downtown Doha
• Lufthavn: 20 km Doha
• Metro: 1,6 km DECC Metro Station

Four Points by Sheraton Doha

Four Points by Sheraton Doha er et stilrent hotel med lækkert design og en indbydende atmosfære. Her bor du komfortabelt, tæt på både lufthavnen og Downtown Doha. Den nærmeste metrostation ligger i gåafstand fra hotellet.

Four Points by Sheraton Doha har en restaurant og bar, en udendørspool og et motionsrum samt en spaafdeling med sauna og mulighed for at bestille velgørende behandlinger.

Four Points by Sheraton Doha tilbyder varmt indrettede værelser på ca. 33 m² med fine trædetaljer. Alle værelser har aircondition, tv, safetyboks, minibar og elkedel samt et badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Værelserne er indrettet med enten enkeltsenge, grandlit-dobbeltseng eller queensize-senge. Bestemte senge kan ikke garanteres.

• Antal bygninger: 1
• Antal etager: 9
• Antal værelser: 120
• Elevator: Ja
• Reception: Ja

• Hovedcentrum: 2 km Downtown Doha
• Lufthavn: 14 km Doha
• Metro: 600 m Mushaireb Metro Station

Flere Formel 1-rejser