Træningslejr for fodboldhold

Tag træningen til et nyt niveau

Fodboldtræningslejr

Skal I på træningslejr op til sæsonstarten, deltage i en turnering i udlandet eller måske invitere jeres sponsorer på en tur, så sidder vi klar til at hjælpe jer. Vores lange erfaring med at arrangere rejser for alle slags grupper, sikrer jer en veltilrettelagt træningslejr, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Vi hjælper med alt planlægningen, så I får de bedste forudsætninger for at komme i mål med jeres fodboldtræningslejr.

Hvorfor skal Spies arrangere jeres træningslejr?

  • Vi håndterer alt det økonomiske, så I ikke skal tage imod betaling fra jeres medlemmer
  • Vi har gode samarbejdspartnere, der sikrer jer de bedste aftaler og priser
  • Vi har kontakt til professionelle udbydere, så I får de bedste faciliteter
  • Fleksible rejsedage
  • I er beskyttet af pakkerejseloven

Tryghed før, under og efter rejsen

Bestiller I jeres rejse gennem Spies, er I sikre på tryghed før, under og efter rejsen. En grupperejse med fly og hotel er dækket af pakkerejseloven. Det betyder bl.a., at I ikke vil miste penge, hvis flyet skulle blive aflyst. Er man ikke dækket af pakkerejseloven, skal man selv afholde alle udgifter til nyt fly og evt. hotelovernartninger.
Når I bestiller en rejse til jeres fodboldtræningslejr gennem Spies, har vi en lokal samarbejdspartner på rejsemålet, der står til rådighed hele døgnet.

Personlig service fra start til slut

Helt fra begyndelsen af planlægningen vil I få en fast kontaktperson i vores gruppeafdeling, som er med i hele forløbet. Det betyder, at I får en personlig service fra tilbudsfasen, programlæggelsen, afvikling af rejsen til evaluering, når I er kommet hjem igen. Og vigtigst vi hjælper jer med at bevare overblikket gennem hele processen.

Kontakt os for en snak og et uforpligtende tilbud

Når I bestiller en grupperejse med Spies, får I en fast kontaktperson gennem hele forløbet. Kontakt os, så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige grupperejse.